BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 2, 2010

yo.long time no see yeah...


what's up..

sejak dua menjak ni i'm so lazy lah nak update this blog...
malas nak tulis panjang2..
layan ipod je...
dengar lagu...
boring jugak if there no friends to talk,to laugh..
btw,,geram betul ngan laila cause de x dapat tunaikan jnji..
de deal nak g MID sama sama but,de x ikut pun..haish budah keling ni..once keling tetap keling..
hahha.laila its just a joke k....
what else yeah???????
huh lagi satu banyak betul wedding sejak cuti cuti ni...
so many people want to get married..
tension cause mesti kena ikut my mom pergi event tu..
membosankan.......
ROBOTS OF THE YEAR...







but,it's alright kan i ni robot i've no felling anymore..

4 comments:

Laila Natasha said...

Haishh, sebok ngan ipod konon. Poyo je minah nie. :P
Aku pulak keling? Ala, itu pon mak aku x bgi. :)
Aku nie mne reti nak mlawan ckp mak aku. Ank solehahlah ktekan. HAHAHA.

syu said...

hhhahahha..
ngeks...
x lawan ckp mak konon..
anak solehah mana boleh ada teman istimewa..
hahhaha

Laila Natasha said...

Sape tman istimewa aku??

syu said...

hahha..
qayum..
<sorry kalau aku salah eja..