BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, December 8, 2010

sad season for me..


:((((

sedih + geram +kecewa gila oh ngan kawan2..
its began like thia,first i tag lah my deary friends on my pict..
suddenly i baca lah notifications deorang kat gambr tu..
selalunya deorang x delah tulis comment2 yg pedas....
but,kali ni deorang tulis comment yang sedikit menyakitkan hati..
aku bukannya nak marah korang aku just rasa sedih lah ngan comment puteri,laila and especially husna..
i can't believe that husna would write those comment to me..
dah laa tu.. henti2 kan laa nak tag gmbr ... penat org nak komen kau lawa nnt... from put3..but fyi puteri i just wanna tag my beloved friends to make our relationship more closer..that's all.bukannya aku nak popular ke nak comment ke..
"Tau takpe. Semua yg kena tag TERPAKSA kata dia lawa. Penat2!"FROM laila aku x paksa ko pun ckp yg aku ni cantik,aku x mintak pun ko comment.........masa tu aku x tahu mcm mana nak hilangkan kebosanan aku.so aku tag lah kawan2 aku..
is it wrong..aku tahu lah aku x cntik and i'm not perfect in your eyes..aku x berniat nak sakit kan hati ko pun tau!!!!
malas lah nak terangkan pasal husna pulak..
that's all..
P/s:korang jgn marah ek..time nie aku tiba2 jadi emo..
sorry.but i want to tell u that other time i would never tag u all on my ugly picture..
i know who i am 4 you..

4 comments:

Laila Natasha said...

La, aku igt kau tak trase.
Aku just kidding je. xyahlah amik hati sgt..
Aku saje je nak grau2 ngan ko. xkan xleh kot?
dlu aku grau2 ngan ko, ko x marah pon.. skarang sng je ko nak amik hatikan. :(

Put3 said...

babe i didn't mean it laa syg... kitorang just saje nak gurau kau mmg lawa... kau sendiri tau... chill la.... takpe... kitorang faham ... harap kau maafkan aku kay... maksud aku tulis mcm tu sebab nak bgtau kau tu mmg and sememangnye lawa walaupun org tak puji kau kau cantik dari ape2 segi sekali pun... i'm so sorry if u're touched... tapi serious aku cakap... aku mmg takde niat pun ..so sorry sorry sorry...

syuhaddah :-) said...
This comment has been removed by the author.
syuhaddah :-) said...

put3:sorry aku terpaksa tulis kat sini cause aku x dapat nak tulis kat ko punya blog..
puteri:if u wanna me to forgive u,u must do me a favor..
ko kena rakam video ko minta maaf kat aku and upload it on FACEBOOK..
i don't care pendek ke panjang..
if u didn't do it ko anggaplah apa yg aku cakap tu truly from my heart and your no longer my bestiee..